Colţul jucătorului de volei. Astăzi, libero-ul Adrian Feher

Continuăm să vă prezentăm în detaliu fiecare jucător al echipei Volei Municipal Zalău, vicecampioana ultimelor trei ediţii şi câştigătoarea Cupei României în ultimele două sezoane. După prima parte a campionatului, formaţia zălăuană se situează pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul Steaua Bucureşti, iar în Cupa României a ajuns în faza semifinalelor, unde se va duela cu Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Astăzi îl vom prezenta pe libero-ul Adrian Feher, voleibalist transferat la Zalău în 2009.
„La Zalău, mă simt ca acasă. Evoluez la acest club de aproape opt ani, o perioadă foarte frumoasă, cu rezultate deosebite. Avem o echipă frumoasă şi în acest sezon şi cred că putem repeta performanţele din sezonul trecut, chiar să le depăşim. Este una dintre cele mai disputate lupte la titlu din ultimii ani, dar suntem una dintre echipele cu şanse mari la câştigarea campionatului. Depinde foarte mult şi de transferurile pe care le fac celelalte echipe în această perioadă, însă, vom face tot ce depinde de noi pentru a-i mulţumi pe suporterii care ne susţin la fiecare meci”, a declarat libero-ul.
Despre Adrian Feher se spune, mai în glumă mai în serios, că s-a născut la… „naţională”, având în vedere că a fost convocat la lotul naţional încă din primii ani de volei.
Libero-ul echipei naţionale este din 2001, iar cluburile la care a activat înainte să ajungă la Zalău sunt Ştiinţa Explorări Baia Mare, Petrom Ploieşti, Dinamo Bucureşti şi AON Hottvolley Viena.
Cu formaţia de la poalele Meseşului, Feher a devenit triplu campion al României, de trei ori vicecampion naţional şi de două ori câştigător al Cupei României.

17 Thoughts to “Colţul jucătorului de volei. Astăzi, libero-ul Adrian Feher”

  1. Anonim

    Cine-i asta? ii fiecare zi ma intalnesc cu el la pariuri!

  2. Anonim

    Bosnia,Bosnia,Bosnia,Bosnia Bosnia

  3. Anonim

    Parcă ăsta era ăla care declara că îi rup pe ăia în Bosnia

  4. Anonim

    Adriane, de ce nu ai jucat in Bosnia? La meci in deplasare fara libero? Pai se poate?

  5. Anonim

    Caracter zero,om zero,omenie zero.

  6. Anonim

    A fost racit probabil. La fel ca toti ceilalti din echipa de baza. Cu exceptia lui Mihalcea care zice-se a jucat fals.

  7. coleg pariuri

    Cel mai mare parior dintre toti ,un pupincurist si un jeg de om care ii inbolnaveste si pe cei tineri,rusine si pleaca din judetul asta sa nu te mai vedem niciodata.

  8. aaa

    Cel mai mare nenorocit un om de nimic distruge tot in jurul lui .Nu mai are mult de stat pe aici .El cu Cota sunt autorii rusinii din Bosnia.

  9. Dede

    Cel mai bun jucător, bravo Adi.
    Nu ar fi mai mult de spus ca o sa vina anonimii sa ne spună altceva,anonimi care de fapt nu îl cunosc,îl urăsc doar ca nu au ajuns și nici nu vor ajunge la performantele lui (15 ani la nationala).

    1. Anonim

      Ce anonim, mai frate? Pe tine chiar te cheama Dede? Si eu pot sa trec orice nume: Ion, Alin, Popescu Icsulescu etc. Atunci de unde sti tu cum il cheama in realitate pe cel care posteaza? Chiar daca trece numele real, daca nu-l cunoaste nimeni ce importanta mai are atunci sub ce nume posteaza?

  10. Personaj abject !Spune totul! Trebuie sa dispara ,e nociv pentru cei tineri si ….casele de pariuri !

  11. Morar sa il iei la tine acasa. Continua cu acest serial pana termini rahatul tot de mancat…

  12. Andrei

    Nicu, Nelu, etc, psihologic analizand, esti unul si acelasi. Ai grija ca personalitatea multipla dauneaza grav psihicului, dar si altora.

  13. cristi

    mai Dorule Tarle…chiar nu vezi cat esti de penibil? Orice prost isi da seama ca tu scri….vai cat te roade ca nu mai poti suge bani de la echipa…ai dus-o bine atatia anisori..

  14. cristi

    mai Dorule Tarle…chiar nu vezi cat esti de penibil? Orice prost isi da seama ca tu scri….vai cat te roade ca nu mai poti fura bani de la echipa…ai dus-o bine atatia anisori..

  15. coleg cu feher

    este un jeg de om, pacat de valoarea lui ca jucator. asta schimba antrenori, conducere si baga in r…t colegi.
    De ce nu ne spune acum marele Adrian ce s-a intamplat in Bosnia? Si cum s-a plimbat pana acolo degeaba? Daca era asa racit, mai bine statea acasa in patut sa bea ceiuc, nu sa se plimbe in excursie cu autocarul!

    RUSINE tradatorule!

  16. cornel

    Sper sa nu mai vedem vulpea niciodata in judetul nostru,,drum bun si cale batuta”

Leave a Comment